Sildid

Superfit.ee blogi: Karm reaalsus, kaalunumber ja helge tulevik

26 veebr. Superfit.ee blogi: Karm reaalsus, kaalunumber ja helge tulevik

Parampapaaa, alustan suure hurraaga oma kehakaalu ja vormis keha eesmärkide täitmist! Seoses sellega plaanin hakata postitama igal nädalavahetusel ülevaadet oma edusammudest. Nii püsib mul endal motivatsioon kõrgel ja loodetavasti saavad ka lugejad inspiratsiooni.

#supermina

Keda minu kaalulangetamine, totaalne muutumine ja 10 soovi täideviimine huvitab, siis ma otsustasin hakata sotsiaalmeedias märgistama oma lugu hastagiga “supermina”. Ehk siis otsi FBs ja Instas märksõna #supermina. Minu totaalne muutumine – kõik saab ausalt ilustamata kajastatud.

Reaalsus ja karm tõde

Tegelikult on pisut hirmutav oma kaalunumbrit avalikult välja öelda. Seeläbi muutub see jubesuur kolmekohaline number reaalsuseks. Seni kuni seda tean vaid mina, siis on üsna kerge endale tekitada mingeid ulmelisi pettekujutelmi. Mustvalgelt välja öeldes muutub aga karmiks reaalsuseks. Häbi on ju ka tegelikult! Mis kuradi moodi on õnnestunud üldse sellise numbrini jõuda?! Kes vanemaid postitusi lugenud, see teab ilmselt üsna hästi.

Ilmselt juba märkasite postituse pilti, mis ütleb üsna näkku, et praegune kaalunumber on 107!!!!!! 107!!! Kas kujutate ette? Mul endal on ajus seda pisut raske ette kujutada, samas vaadates peeglisse on asi üsna selge. Peeglist igatahes midagi meeldivat vastu ei vaata, ei tahaks tunnistada, et see olen mina. Aga ometigi olen.

Tahaksin pigistada silmad lihtsalt kinni ja kujutada ette, et see kõik on unenägu. Et ärkan üles ja olen ikka normaalmõõtudes, nagu vanasti. Noh, samahästi võin loota ka suurt lotovõitu. Kuna lotovõit sinisest taevast tundub üsna ebareaalne, siis tuleb ise midagi ette võtta ja tegutseda.

Ma olen mõnda aega juba (ausalt öeldes väga pikalt) üritanud ennast uuesti õigesse meeleseisundisse viia. Usun, et see on õnnestunud ja saan hakkama.

Loe edasi superfit.ee blogist >>

Kommentaare pole

Vabandust, kommenteerimine on hetkel suletud.

Join Waitlist We will inform you when the product arrives in stock. Just leave your valid email address below.
Email Quantity We won't share your address with anybody else.